”Nyöppning” Kilsta Torsdag den 2:a September

Nu på Torsdag den 2:a September blir det lite av nypremiär på Kilsta!! Det har gjorts ett jättearbete med nedre sk ”Crossdelen” där det slätats och lagts på en massa delar som varit outnyttjat. Det tänkte vi fira med lite aktivitet och korvgrillning, alla medlemmar är välkomna 🙂
Det är även en enklare dragning i skogen och man kan välja långvarv eller korvvarv där kort är i stort sett bara nedre delen, men följ anvisning, hitta inte på egna ställen att gena på, det är livsfarligt.
Skogsdelen tar runt 9-10 minuter och likaså crossdelen, isch…
Tänk på att ta det lugnt första varvet, det kan komma upp lösa stenar och har inte satt sig överallt än, det tar ett tag när man rör marken, därför det varit stängt några dagar extra
Vi kommer att finnas på plats från 17:00 och bjuder som sagt på korv och dryck🌭