Knatte/Ungdomsträning

Karlskoga EK fortsätter även 2019 vårat koncept med träning för barn och ungdom. Vi har en grundplanering med tisdagar 18:00-19:30 på Öfalla endurobana. Om ändringar i form av plats/dag eller tillägg sker, kommuniceras detta genom vår Facebooksida och i gästboken på hemsidan. Håll gärna lite uppsikt där.

De som känner sig mogna och har körvana åker på stora banan där vi gör kortare slingor med inslag av backar både uppför och nedför, sten och lite mer avancerad terräng. Mindre barn 50cc och nybörjare kör på våran fina knattebana där det är möjligt för alla att ta sig fram. Vi har två utbildade ledare i Svemos koncept för Guldhjälm vid namn Niklas Hammarbäck samt Simon Pettersson, är man intresserad av att ta licens pratar man med någon av dessa. Kontaktuppgifter finns på hemsidan under rubriken klubben/kontakta oss.

Ingen anmälan krävs för att delta, vi tar heller inte ut någon avgift. Ett krav är dock att man är medlem i Karlskoga EK

Om vädrets makter är med oss börjar träningarna 16/4 och pågår sedan till den 2/7 då vi tar sommaruppehåll. Med reservation för ändringar.